Kantoor Aalst
Dendermondsesteenweg 162 9300 Aalst
E.info@vastgoedverbruggen.be
Kantoor Gent
Mariakerksesteenweg 44 9031 Drongen
E.info@vastgoedverbruggen.be

Bouwgrond met goedgekeurde bouwvergunning

Bouwgrond voor € 108.500

Meersstraat 232, 1770 Liedekerke Bekijk op kaart
Ref: TK-Liedekerke-Meersstraat232-BG-GD-RVDCCC

Delen

3 slaapkamers

TE KOOP - BOUWGROND LIEDEKERKE   
Wordt dit uw droomwoning? Deze bouwgrond is gelegen in de Meersstraat in Liedekerke. Het perceel is Westgericht met goedgekeurde plannen tot het bouwen van een gesloten bebouwing met gevelbreedte van 6mter én inpandige garage. De foto's geven enkele mogelijkheden van de woning die er kan gebouwd worden. De oppervlakte van het perceel is 139 m². Het perceel is goed gelegen, op slechts 300m van het station en nabij een parkje met speeltoestellen voor de kinderen. Een ideale ligging dus voor wie dagelijks pendelt tussen thuis en het werk. In de buurt zijn heel wat winkels en scholen terug te vinden.

De reeds goedgekeurde plannen slaan op het bouwen van een gesloten bebouwing met bewoonbare oppervlakte van 203m², met 3 slaapkamers. Het gelijkvloers telt een diepte van 14m, en de 1ste verdieping heeft een diepte van 12m. Daarenboven is er ook nog een zolderverdieping die ingericht kan worden naar wens. Ook is de tuin van de woning bereikbaar via de achterliggende straat (Appelboomstraat). De aankoop van de grond valt onder de registratiewetgeving en de bouw van de woning - indien u voldoet aan de voorwaarden - onder de 6% BTW regeling!

Grond én nieuwbouwwoning kunnen ook samen aangekocht worden (met bankwaarborg - Wet Breyne) - Prijs volledig afgewerkt zonder garage 335.000 Euro (mét garage 346.500 Euro) - Casco prijs (wind-en waterdicht 260.000 Euro.

Meer informatie? Aarzel niet en contacteer ons

Prijs
€ 108.500

Verdieping 1

3x Slaapkamer

Bebouwing
Gesloten
Oriëntatie tuin
West

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Beschermd erfgoed
Nee