Buitenland

“Een eigen huis, een plek onder de zon…”. Iedereen kent het refreintje wel van de hit van René Froger. Het brengt spontaan een lach op je gezicht en laat dromen van Spanje.

Wist je dat die droom minder ver en minder duur is dan je wel zou denken?

Samen met onze partners maken wij voor u de brug naar de gewilde Spaanse kust (Costa Calida, Costa Blanca,…). Dankzij onze aanpak vindt u moeiteloos uw weg in Spanje. Geen gedoe met verschillende lokale partijen die uw taal niet spreken, maar een snel en soepel 100% Nederlandstalig proces.

Dat doen we als volgt: We werken zowel vanuit België als vanuit Spanje. Bij u langskomen voor een kennismakingsgesprek is dus geen enkel probleem. Ook zijn we altijd bereikbaar voor vragen. We werken exclusief samen met gerenommeerde vastgoedpartners. Deze partners bieden u toegang tot talloze hoogwaardige nieuwbouwprojecten: van betaalbare appartementen, over vrijstaande villa’s tot exclusieve appartementen.

Daarnaast brengen wij u in contact met de juiste lokale contactpersonen: van advocatenkantoor tot verhuurservice. En het allerbeste? Al deze contactpersonen spreken uw taal. Overleggen met het lokale advocatenkantoor over het koopcontract gaat nou eenmaal een stuk makkelijker in je eigen taal.

Informatie nodig?

We helpen u graag verder!

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.