Wie zijn wij?

Richie Verbruggen
0490/41.41.90
Zaakvoerder
BIV 505.486
[email protected]

Wie is Richie?

Richie, vader van twee dochters en wonend in Hofstade (Aalst). Hij studeerde in 2003 af als Lic. in de Rechten, ging als jurist aan de slag in de banksector en klom daar op tot Diensthoofd Intensief Beheer Kredieten. Na 17 jaar in de banksector en enkele jaren als verkoper in een vastgoedkantoor werd de vastgoedkriebel te groot en besloot hij vol zijn passie te volgen en dit kantoor op te starten.

Richie: “De klanten staan voor ons centraal. Wij steken ons hand uit naar zowel verkopers als kopers, verhuurders als huurders. In het kantoor hebben we een ideale mix van kennis en ervaring, menselijkheid en passie. We zijn een verbindende factor en gaan vérder dan de traditionele makelaar om de dromen van onze klanten, samen met hen, te realiseren. Elke dag opnieuw dromen realiseren, dat is onze passie, onze missie.”

David Callebaut
0469/12.63.30
Vastgoedconsulent
[email protected]

Wie is David?

David is een commerciële duizendpoot met meer dan 20 jaar ervaring. Hij is papa van 3 kindjes en kan zijn artistiek ei kwijt achter zijn drumstel bij Eosine, een band uit het Aalsterse. Ook is hij sinds jaar en dag de mascotte van basketbalclub Okapi Aalstar en lid van de Oilsjterse Losse carnavalgroep ‘Goe Geloin’. David is reeds jarenlang in bijberoep actief in het vastgoed en begeleidt jou met plezier in je vastgoedavontuur 's avonds en in het weekend.

David: “Iedereen droomt van zijn ideale woning en het geeft mij voldoening als ik die droom mag en kan waarmaken. Elke dag opnieuw dromen realiseren, dat is onze passie, onze missie. Bij vastgoed Verbruggen staan deze dromen centraal en vandaar voelt werken bij en met Vastgoed Verbruggen aan als thuiskomen.”


Klaus Gabrio
0475/43.84.45
Vastgoedadviseur
[email protected]

Wie is klaus?

Klaus Gabrio, Prins Carnaval 2007 van de stad Aalst, is een geboren en getogen Oilsjteneer in hart en nieren. Het verkopen werd hem met de paplepel meegegeven. Na meer dan 30 jaar een eigen garagebedrijf te hebben uitgebaat is hij nu ook reeds enkele jaren gebeten door de vastgoedmicrobe. Als vastgoedadviseur met een ruim netwerk weet hij als geen ander jouw project in goede banen te leiden.

Klaus: "Ik draag met plezier mijn steentje bij aan Vastgoed Verbruggen. De no-nonsense filosofie en klantgerichtheid is hier prioriteit. Samen met de collega's vormen we een heel sterk en complementair team om de juiste oplossing te vinden voor de wens van onze klanten. Steeds tot uw dienst!”

Luorans Askander
0471/37.66.35
Vastgoedadviseur
[email protected]

Wie is Luorans?

Luorans is de benjamin van het kantoor. Als goed ingeburgerde Aalstenaar met Brusselse roots is hij de talenknobbel van het kantoor. Naast Nederlands, Frans en Engels spreekt hij ook Arabisch. In onze huidige multiculturele samenleving kunnen wij zo echt iedereen aanspreken om jouw eigendom te verkopen of te verhuren. Koppel dit aan een gedegen vastgoedkennis (opleiding Vastgoed aan de Hogeschool Odyssee), zijn jeugdig enthousiasme en zijn winnaarsmentaliteit en je weet dat je een topper in huis haalt.

Luorans: “De waarden die Vastgoed Verbruggen uitdraagt sluiten perfect aan bij mijn visie. Ook ik wil als verbindingsbrug werken tussen koper en verkoper, ongeacht afkomst, taal, godsdienst,... Wij werken met én voor alle mensen en zorgen steeds voor een win-win situatie met twee tevreden partijen.”


Vastgoed Verbruggen staat voor kwaliteit, service en menselijkheid.

Kwaliteit: Ons team is hoog opgeleid en kan steunen op 20 jaar ervaring op juridisch, commercieel, financieel en bouwtechnisch vlak. Tevens werken we samen met professionele externe partners waar nodig.

Service: U als klant staat bij ons centraal! We bespreken samen met U het verkooptraject van start tot einde. Wij ontlasten U van alle administratie en stress die met een verkoop of verhuur gepaard gaat. Van de opstart tot aan de notariële akte én verder begeleiden we zowel de verkoper als de koper. Technische controles, juridische regularisaties, kredieten, plaatsbeschrijvingen, telleroverdrachten, leegmaken van inboedels, en zo veel meer: wij helpen je graag en dit 7/7. Enkel op zondagnamiddag zijn we niet bereikbaar. Communicatie is voor ons enorm belangrijk. Zo weet je steeds waar we mee bezig zijn en hoe de verkoop/verhuur verloopt.

Menselijkheid: Onze missie is de dromen van mensen te realiseren. Wij nemen graag de tijd om naar uw verhaal te luisteren en een oplossing / traject op maat uit te werken. Ons team gaat niet voor de quick win, maar voor de langetermijnrelatie. Geen loze beloftes, maar concrete daden die we met u besproken hebben.

Kantoor Aalst

Dendermondsesteenweg 162
9300 Aalst

BTW BE 0728.640.046
0490/41.41.90

Openingsuren

Alle weekdagen open van 9 tot 12 en op afspraak op ander momenten.

Vennootschapszetel

Kortenhoekstraat 22 9308 Hofstade (Aalst)
BTW BE 0728.640.046