Kredieten

Bij de aankoop van een woning hoort doorgaans een (woning)krediet. Na 17 jaar in de bank gewerkt te hebben, is de kredietwereld door onze zaakvoerder, Richie Verbruggen, goed gekend. Die expertise delen wij graag met de (ver)kopers en maakt deel uit van onze service.

Koop je voor het eerst een woning of heb je een nieuwe woning gekocht, maar moet je de ‘oude’ woning nog verkopen? Kamp je met (tijdelijke) betaalproblemen en dreigt de bank beslag te leggen op je woning? Wij geven je graag uitleg over de verschillende mogelijkheden en enkele praktische tips and tricks zodat je zorgeloos het beste en aan jouw situatie best aangepaste krediet of financiering kan bekomen.

Woonkredieten, investeringskredieten, onroerende leasing,…? Met onze praktische tips and tricks ben je al een heel eind op weg.

Vastgoed Verbruggen brengt je ook graag in contact met enkele onafhankelijke kredietmakelaars waar nodig. Er is een oplossing voor elke situatie !

Wist je trouwens dat momenteel onze eigen erkenningsaanvraag lopend is bij de financiële toezichthouder FSMA zodat we kopers binnenkort ook zelf op korte termijn aan het best mogelijke krediet kunnen helpen? Meer info op de website van FEAN - erkend kredietmakelaar in België (aanvraagprocedure ongoing)