Hallo, welkom op onze site !

Vastgoed Verbruggen is uw dynamische én ervaren partner in vastgoed met kantoren in Aalst en Gent. Ons team behoort tot de TOP op juridisch, bouwtechnisch, financieel en commercieel vlak. Kwaliteit én service in vastgoed, met een begeleiding van A tot Z aan zowel de kant van de verkoper als die van de koper. Dit alles zorgt er voor dat we samen met u topresultaten behalen.

Als één van de enige kantoren in Vlaanderen zijn we niet enkel als vastgoedmakelaar, maar ook als kredietmakelaar (www.fean.be) erkend. Hierdoor kunnen we zowel koper als verkoper perfect begeleiden in één van de belangrijkste transacties van hun leven: de aan- of verkoop van een woning.

Door onze kredietkennis zorgen we voor het beste krediet voor de koper én voor zekerheid en de beste verkoopprijs aan de kant van de koper: wij zorgen dat je de investering in een samenwerking met ons dubbel en dik terugverdient!

Ook vastgoedinvesteerders, industriëlen en kmo’s zijn bij ons aan het juiste adres.

Bij ons staat U centraal!

Panden in de kijker

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 505.486 (Erkend in België) - Richie Verbruggen
KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)
Erkend CIB lid
De van toepassing zijnde corporatieve beroepsregels CIB vindt U onder www.cib.be

Vennootschapszetel

Kortenhoekstraat 22 9308 Hofstade (Aalst)
BTW BE 0728.640.046 - FEAN BV - handel drijvend onder de commerciële benaming 'Vastgoed Verbruggen'